снимка pixabayОткъде е дошъл коронавирусът, който порази целия свят - това

...
снимка pixabayОткъде е дошъл коронавирусът, който порази целия свят - това
Коментари Харесай

Американското разузнаване не успя да каже откъде е дошъл коронавирусът

снимка pixabay

Откъде е пристигнал коронавирусът, който порази целия свят - това беше въпросът, на който американското разузнаване трябваше да отговори. Докладът обаче не дава безапелационен и финален отговор, заяви " Франс прес ".

В края на май Байдън подреди на американското разузнаване, което тогава не беше в положение да каже дали коронавирусът, появил се в края на 2019 година в Ухан, е с скотски генезис или е произтекъл от лаборатория в китайския град, да даде отговор на въпроса до 90 дни, съобщи news.bg.

В. " Вашингтон пост " написа, че президентът на Съединени американски щати е получил през вчерашния ден този свръхсекретен отчет, само че той не дава безапелационен отговор. Въпреки извършените проучвания и направените разбори, американската разследваща общественост не е съумяла да се сплоти към една догадка.

От своя страна в. " Уолстрийт джърнъл " изяснява частично неналичието на дефинитивно умозаключение с обстоятелството, че Китай не е дал задоволително информация.

Дълго време отхвърляна от множеството специалисти, теорията, че новият ковид е изминал при случай от лаборатория в Ухан, още веднъж стана част от дебатите в Съединени американски щати. Все повече учени приканват за по-задълбочено следствие по въпроса. Китай, който отхвърля гневно хипотезата за лабораторния генезис на вируса, упреква Съединени американски щати, че популяризират " тайни теории ".

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР